Nordbro I København Har Hyperconnect Nordbro I København Har Hyperconnect

Nordbro har samlet alle løsninger i ét samlet netværk

Nordbro sparer tid på administration med HyperConnect


DKTV er hovedentreprenør på bolignetværket hos Nordbro. HyperConnect hedder løsningen, der danner fundamentet for mange af byggeriets andre løsninger såsom WiFi, energistyring og dørtelefoni. Det er en helt ny måde at tænke mange forskellige løsninger sammen på, der før var baseret på hver sin platform og krævede meget tid og administration af boligforeningen.

Det var altafgørende, da Nordbro skulle vælge udbyder af bredbånd og bolignet, at det var et intelligent netværk, som sparede Nordbro tid og penge på administration.

”I gamle dage skulle jeg selv tale med alle leverandørerne. Og hvis f.eks. vaskeriet ikke virkede, så skulle jeg ringe til dem. Men de kunne typisk ikke hjælpe mig, de bad mig ringe til min bredbåndsleverandør, som igen bad mig ringe til min vaskerileverandør. Det var meget frustrerende og kostede mig rigtig meget tid” fortæller Martin Staal, Driftschef i Nordbro.

At få samlet det hele i et netværk, giver mange fordele i hverdagen:

”Jeg har bare én person, jeg skal ringe til. Så når det ikke virker, tager jeg fat i den person, som både er her hos os fysisk, og som også sidder inde ved DKTV.

Så han kender os, men han kender også DKTV og underleverandørerne - det er en stor fordel med en fast kontaktperson, man altid kan få fat i.”

Nordbro Reference Interview Blog Nordbro Reference Interview Blog Mobil

Fordele for beboerne

For beboerne er der også fordele ved at have adgang til et moderne bolignetværk. Hverdagen bliver nemmere, når det f.eks. ringer på døren, eller man skal booke en tid i vaskeriet.

”Med HyperConnect er det hele koblet på systemet. Så når folk ringer på døren, så ringer det på deres mobil, og når de skal booke en vaskemaskine, gør de det via en app og betaler over huslejen den efterfølgende måned. Det gør bare hverdagen nemmere for dem,” siger Martin.

HyperConnect sparer også Nordbros beboere penge. Nordbro har valgt en løsning, hvor de har en energi- visualisering på en app, så alle varmemålere er koblet op på HyperConnect. På den måde kan beboerne let se, hvor meget energi de bruger.

Martin uddyber: ”Der er en stor besparelse i det for beboerne – fordi de bliver opmærksomme på, hvor meget energi de bruger med det samme. Man kan desuden sætte alarm på, så de får besked, hvis de bruger for meget, og det giver folk en stor tryghed".

Nordbro Reference Interview Bubble Blog Nordbro Reference Interview Bubble Blog Mobil
”Hellere ofre lidt mere, så man får hele supporten med. Samle det hele ét sted i stedet for hos mange forskellige leverandører. Det kan godt betale sig på den lange bane.”

Hvem er Nordbro:

Nordbro er et helt nyt byggeri, som består af 510 studie- og familielejligheder på Nørrebro. Byggeriet startede i 2016 og forventes færdigt i 2019. Martin Staal er Driftschef i Norbro og har desuden været Bygherrerådgiver på byggeriet.

 

Bag om Nordbro’s HyperConnect-løsning leveret af DKTV

Nordbro har følgende services tilkoblet deres smarte netværk:

  • WiFi Hotspot
  • CTS anlæg (Central Tilstandskontrol Styring (varme))
  • Energistyring (El, vand, lokal varme)
  • Adgangskontrol (ADK)
  • Dørtelefoni
  • Videoovervågning (TVO)
  • Vaskerier