Overvågning med ansigtsgenkendelse Video Med Ansigtsgenkendelse Ældrepleje Plejehjem Borgere Mobil

Vi skaber tryghed for de ældre

Den nyeste teknologi inden for videoovervågning gør meget mere end at overvåge - den kan også opfange potentiel smittefare.

Kontakt os her

Teknologi til at begrænse smittefare

Nu mere end nogensinde er smitterisiko et livsvigtigt emne for plejecentrene. Hvis en gæst tager virus med på plejecentret, kan det have fatale konsekvenser.

Øget kropstemperatur kan være de første tegn på sygdom – uden personen mærker symptomer. Feberscanning har længe været brugt i blandt andet lufthavne verden over. Teknologien kan nemt overføres til plejesektoren, og derved kan I sikre, at alle besøgende har normal kropstemperatur.

Uforpligtende snak
Intelligent Feberscanning Plejecentre Intelligent Feberscanning Plejecentre

Begræns forsamlinger

Den bedste måde at begrænse smitterisiko er ved at holde afstand og samles i mindre grupper. 

Videoteknologien giver jer mulighed for hele tiden at registrere, hvor mange personer der ankommer, opholder sig i et givent område og forlader området igen. I kan altså bevare overblikket over hele området og sikre sunde omgivelser.

Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare

Beboerens trygge færden

Ny videoovervågnings-teknologi giver mulighed for ansigtsgenkendelse, så I altid kan observere, hvilke personer der kommer og går.

I kan derfor blive varslet, hvis en beboer forlader de trygge rammer. På den måde undgår I og de pårørende unødig bekymring – og beboeren bevarer den uvurderlige frihed til at bevæge sig rundt på plejecentret.

Netværk Der Forbinder Boligforeningen

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde, er vi altid klar til en uforpligtende samtale. Sammen kan vi klarlægge den rigtige løsning, for at skabe tryghed for plejecentrets medarbejdere, borgere og besøgende.

Kontakt os her

Video er ikke bare et kamera…

I dag er video andet og meget mere end et kamera brugt til overvågning. For landets plejecentre er teknologien et effektivt redskab til beskyttelse og sikring af beboere, medarbejdere og gæster.   

Videoteknologi giver blandt andet mulighed for:

  • Ansigtsgenkendelse
  • Feberscanning
  • Persontælling

Og selv om det er ny teknologi, behøver det ikke være hverken besværligt eller uoverskueligt.

I kan nemlig tage ét skridt ad gangen og starte med at installere enkelte kameraer med dele af de mange funktioner. Herfra kan I skalere op ud fra jeres behov og budget.

Ny videoteknologi
Overvågning Med Feberscan Ansigtgenkendelse Overvågning Med Feberscan Ansigtgenkendelse