Alle Hoteller Har Forskellige Løsninger Og Services Trådløst Bredbånd (Wifi) Resp

Trådløst bredbånd (WiFi)

Brug af trådløst bredbånd (WiFi) i virksomheden er stadig stigende – idet flere og flere enheder kræver onlineadgang, herunder vores mobiltelefoner, tablets, pc´ere og mange flere. Det betyder at både gæster og medarbejdere i virksomheden nyder godt af den nemme og fleksible tilkobling til internettet som WiFi giver.

Læs mere

Den følsomme teknologi

Trådløse netværk (WiFi) er imidlertid en følsom teknologi, der ofte forstyrres af forskellige udefrakommende forhold, f.eks. andre elektroniske enheder, betonvægge samt placering og kvaliteten af accesspunkter.

Forstyrrelserne betyder, at den hastighed, du ønsker, ikke er til rådighed, og at dine medarbejdere og gæster derfor vil opleve, at internettet reagerer langsomt – eller helt falder ud.

Kontakt os i dag
Den Følsomme Teknologi Wifi Den Følsomme Teknologi Wifi

Hvad er behovet?

Det er derfor vigtigt at vurdere det aktuelle behov for WiFi-dækning i virksomheden – f.eks. hvilke områder skal dækkes, hvor stor kapacitet skal det trådløse bredbånd levere, og hvilke oplevelser skal medarbejdere og gæster have.

Forbedringerne er lige om hjørnet

Med udgangspunkt i jeres behov hjælper vores professionelle teknikere med at afdække de muligheder og hindringer, der er for en god WiFi-forbindelse i din virksomhed. Derudover giver vi gerne anbefalinger til, hvordan du nemt kan optimere din nuværende forbindelse, så I hurtigt opnår en langt bedre oplevelse, der opfylder alles behov.

Vores erfaring er, at du nemt og hurtigt kan implementere små ændringer, så du undgår de irriterende afbrydelser og får optimal dækning.

Nemt og lige til.

Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Mobil