Dktv Tekniker Fiberinstallation Kabelarbejde Dktv Tekniker Fiberinstallation Kabelarbejde

Kabelinstallationer:

Få højere hastighed og en stærk digital infrastruktur

 

Kabler binder den digitale infrastruktur sammen

Skærmene på kontoret, belysningen i lagerhallen, internettet, adgangskontrollen og overvågningssystemet er afgørende for den daglige drift hos mange virksomheder. Men moderne teknologi er ikke meget værd uden en solid kabelforbindelse.

Den digitale infrastruktur står og falder med de rette kabelinstallationer. DKTV tilbyder kabling til alle typer erhverv – fra komplette netværksløsninger og ny kabelinfrastruktur til installation, service og overvågning af større og mindre kabelløsninger.

Kabler Binder Den Digitale Infrastruktur Sammen Kabler Binder Den Digitale Infrastruktur Sammen Resp
Kablingsydelser Fra A Z Installation, Service Og Overvågning

Kabling og netværksløsninger til alle behov – med PDS, fiber og coax

Kabling Og Netværksløsninger Til Alle Behov – Med PDS, Fiber Og Coax

Høj ydelsesevne: Minimum 1000 Mbps på coax- og PDS-kabler

Dokumenterede Test Og Målinger Af Alle Kabler Foretages Før Aflevering

Dokumenterede test og målinger af alle kabler foretages før aflevering

Uddannede Teknikere Certificeret Inden For De Enkelte Produkter

Uddannede teknikere certificeret inden for de enkelte produkter

Kabling Og Netværksløsninger Til Alle Behov – Med PDS, Fiber Og Coax Installation

Kablingsydelser fra A-Z: installation, service og overvågning

Et skalerbart netværk til fremtidens erhverv

Den mest intelligente digitale infrastruktur er avanceret – og alligevel ganske enkel. HyperConnect er DKTV’s netværksløsning bygget på et lukket kredsløb med kun én indgang. Dermed er der kun én indgang, der skal sikres, hvilket gør det så godt som umuligt for hackere at bryde ind i systemet.

HyperConnect samler virksomhedens elektroniske løsninger, herunder energistyring, DAS-anlæg, alarmsystemer, internet, ADK-anlæg og andre services i ét smart setup. En superintelligent digital infrastruktur, der kan skaleres med lige så mange switches, som der måtte være behov for – nu og i fremtiden.

Læs mere om HyperConnect
Et Skalerbart Netværk Til Fremtidens Erhverv Et Skalerbart Netværk Til Fremtidens Erhverv Resp
Fiberkabling Nyt Udstyr Med Opmaerkning

En investering i sikkerheden

Utilstrækkelig kapacitet, dårlig kvalitet og uegnede kabelløsninger kan resultere i forringet ydeevne, driftsforstyrrelser eller overbelastning af netværket. I værste fald kan ukorrekte installationer føre til kortslutning med risiko for brand.

Modsat kan korrekt kabling mindske risikoen brand og reducere mængden af røg- og giftgasser samt opretholde nødvendige sikkerhedsmæssige funktioner.

Driftssikre Løsninger Der Højner Sikkerheden

Driftssikre løsninger der højner sikkerheden

Kvalitet og korrekt udførte kabelinstallationer minimerer ikke alene en række risici forbundet med brand. Den høje materialekvalitet i kombination med professionelle installationer er også udgangspunktet for en stabil, hurtig og sikker digital infrastruktur, der bl.a. skal sikre, at alarmsystemer, overvågning, adgangskontrol, ABA-anlæg og andre sikkerhedsmæssige installationer fungerer efter hensigten.

Installationer der betaler sig

Hyppige nedetider, nedbrud og udfald på forbindelsen kan sætte en kæp i hjulet for virksomhedens daglige drift og arbejdsgange. Produktionstab og netværksforstyrrelser kan have en negativ effekt på bundlinjen. Omvendt kan professionelle kabelløsninger og høj kvalitet bane vejen for mere effektive arbejdsgange, hurtigere kommunikation, bedre energiudnyttelse og mindre vedligehold.

Med andre ord kan det betale sig at investere i kvalitet – også når det gælder kabelinstallationer.

Installationer Der Betaler Sig Installationer Der Betaler Sig Resp

Fiberkabler – når det skal gå lidt hurtigere

Rigtig mange virksomheder er afhængige af en hurtig og stabil internetforbindelse – når der skal downloades, uploades, kommunikeres og arkiveres. Fiberkablerne gør det muligt at flytte store datamængder gennem adskillige tidszoner med lynets hast, og i modsætning til andre bredbåndsforbindelser deler virksomheden ikke signalet med andre. Det gør fibernettet til en hurtig og sikker teknologi – men det kræver de rette installationer.

DKTV er specialister i at designe og bygge fiberinfrastrukturer, der er korrekt dimensioneret og tilpasset virksomhedens behov og omstændigheder. Vi installerer, servicerer og overvåger forbindelsen – og som landsdækkende virksomhed er vores teknikere altid på pletten, når behovet kalder.

Fiberkabler – Når Det Skal Gå Lidt Hurtigere Fiberkabler – Når Det Skal Gå Lidt Hurtigere Resp