DKTV Sikring – Sikring Af Bygninger Og Netværk DKTV Sikring – Sikring Af Bygninger Og Netværk

Har I sikret jeres bygninger forsvarligt?

Vi leverer ikke kun sikre løsninger – men sørger også for at sikkerheden i jeres netværk er i top. Således er både jeres bygninger, inventar og datasikkerhed beskyttet.

 

Videoovervågning

Vi tilbyder en lang række overvågningsløsninger, der er tilpasset netop jeres ejendom og behov. Hvad enten dette behov er ét enkelt overvågningskamera i et afgrænset område, der kan tilgås via ens smartphone, eller behovet er en større Cloud-baseret løsning med mange tilkoblede kameraer med bevægelsessensor, fuld HD optagelser og alarm.

Vi garanterer udstyr er af meget høj kvalitet, og vores dygtige teknikere sørger for at montere og installere det hele for jer.

Sikring: Kontakt os
Nordbro Reference Interview Bubble Blog Nordbro Reference Interview Bubble Blog

Intelligente kameraer giver øget tryghed

Ny teknologi inden for videoovervågning og ansigtsgenkendelse giver et utal muligheder for at holde øje med gæster og beboere og have overblik over, hvem der kommer og går.

Det øger trygheden for virksomheder, hospitaler og plejecentre - både for beboere, pårørende og medarbejdere.

Sæt ansigt på alle beboere

Men ansigtsgenkendelse er det let at holde overblik over, hvem der opholder sig eller bevæger sig rundt mellem givne områder. Teknologien er især god, når der er risiko for, fx at demente beboere forlader deres værelser – eller i værste fald forvilder sig ud i den store verden uden for plejecentrets trygge rammer.

Med denne nye teknologi vil plejepersonalet – og eventuelt pårørende - hurtigt kunne gribe ind og derved undgå en utryg oplevelse for den ældre.

Læs mere om vores løsninger til plejecentre her

Læs mere

Adgangskontrol

Vores elektroniske adgangskontrolsystem (ADK) vil lette jeres hverdag markant, når I slipper for besværet med fysiske nøgler, der kræver manuel omkodning eller udskiftning af låse og cylindere.

Der er ingen dyre omkostninger til omlægning af låse eller til ekstra nøgler, når gæster, medarbejdere eller beboere mister nøglen. 

Tyverialarm

Med tyverialarmer fra DKTV Sikring har I garanti for, at virksomheden, hotellet eller boligforeningen er under opsyn dag og nat.

Når I sikrer jer med effektive tyverialarmer af rigtig god kvalitet, opnår I en høj grad af sikkerhed og tryghed. Tyverialarmer har en stor præventiv effekt, så mange tyverier helt undgås. Er tyven alligevel så letsindig at vove forsøget, vil han blive mødt af alarmer, der effektivt skræmmer ham væk.

Tyverialarmerne bliver overvåget af en kontrolcentral 24 timer i døgnet - så der er meget hurtig aktion og udrykning på tyverialarmerne.

Hvis tyverialarmen kobles sammen med kameraer, har I hurtigt en effektiv sikkerhedsløsning.

 

Kontakt os her
Tyverialarmer Fra DKTV Sikring Tyverialarmer Fra DKTV Sikring Resp

Tågesikring

Suppler din tyverialarm med en tågekanon og pas på dine værdier - selv hvis indbrudstyven trænger helt ind i din virksomhed. En tågekanon fra DKTV Sikring kan effektivt stoppe selv den mest vedholdende tyv.

Ekstra sikkerhed med HyperConnect

Alle vores sikringsløsninger kan ligeledes kobles på vores lukkede, netværk HyperConnect. Det betyder, at datasikkerheden – også hvad f.eks. jeres videomaterialer angår – er ekstra sikret. Da HyperConnect er et enkelt, lukket kredsløb med kun én indgang og én firewall, er det nemt at beskytte jeres og jeres gæsters vigtige data.

Ønsker I ekstra sikkerhed, kan vi gennem vores egen overvågningscentral, der er betjent døgnet rundt, tilbyde at overvåge jeres services i netværket, alarmere jer hvis uheldet er ude, samt udbedre fejl og driftsforstyrrelser.

Læs mere om HyperConnect
Ekstra Sikkerhed Med Hyperconnect Ekstra Sikkerhed Med Hyperconnect Resp

Altid sikret med DKTV Sikring

DKTV Sikring leverer altid gennemtestede sikringsløsninger af meget høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Som medlem af Sikkerhedsbranchen - og som en del af DKTV og TDC - er det helt naturligt for os, at arbejde efter meget høje standarder.

Vi er ligeledes ISO-certificerede, der er jeres garanti for kvalitet og sikkerhed.

Kontakt Sikring
Altid Sikret Med Dktvsikring Altid Sikret Med Dktvsikring Resp