En Verden Med TV Og Lyd I Fokus En Verden Med TV Og Lyd I Fokus Resp

En verden med billede og lyd i fokus

I takt med den digitale udvikling bliver der stillet større krav til det, der foregår på dine skærme – både fra gæster og medarbejdere.

De vil underholdes, oplyses og informeres. Det vil du gerne kunne tilbyde dem, og samtidig vil du have valgfrihed, høj visuel kvalitet og nye digitale muligheder – uden for meget besvær.

Det kan sagtens forenes.

Der skal være sikkerhed for høj kvalitet

Vi kender det alle sammen. Signalet hakker og går i sort, og lyden følger ikke med det, der sker på skærmen. Der skal ikke meget til for at gøre en TV-oplevelse både irriterende og anstrengende.

Bare en enkelt dårlig oplevelse kan være nok til at skabe et billede af en virksomhed, der ikke følger med på den digitale bølge.

Det skal derfor undgås. Og det kan det heldigvis.

Fra skærmen tændes, til den slukkes, skal du være sikker på et knivskarpt signal, der sammen med en højteknologisk TV-skærm giver en oplevelse af høj kvalitet – uden udfald og afbrydelser.

Kontakt os her
Telefon Abonnement Typer Telefon Abonnement Typer

Vi gør det nemt for dig

De stigende krav til streaming, informationsdeling og nem og brugervenlig håndtering opfyldes af de digitale, højteknologiske skærme. De kan benyttes enkeltstående eller som en del af en større TV-løsning med flere skærme, der spiller sammen.

Og tilføjer vi et lydanlæg, bliver det til en totaloplevelse til eksempelvis mødelokaler, auditorier, receptioner, kontorer eller andre steder, hvor modtagerne færdes.

Alt sammen tilpasset dit, dine medarbejdere og dine kunders behov – hverken mere eller mindre.

Administration af bolignet Administration af bolignet

Vi finder den rigtige forbindelse til dig

Der er flere måder at lede antennesignalet frem, og ingen af dem er mere rigtig end den anden. DKTV leverer alle typer på markedet: fiber, PDS og Coax.

Vi tager udgangspunkt i dit behov og analyserer, hvilken antenneforbindelse der giver det bedste resultat.

Med over 40 års erfaring har vi samtidig ekspertise til at gennemgå og tilpasse eksisterende antenneanlæg, så du opnår størst mulig kvalitet og bliver opdateret til de nye digitale muligheder.

Kontakt os

Skærme er mere end tv

Streaming, sammenspil, intelligent betjening … Den digitale udvikling betyder, at der er kommet nye skærme på markedet, der giver muligheder for mere end bare afspilning af levende billeder.

Om det er til messer med flere tusinde deltagere, til det intime mødelokale eller receptionslokalet, hvor gæster og medarbejdere passerer hver dag. Nye skærme kan fremtidssikre dig og give dig adgang til morgendagens muligheder.

Det skal dog altid være let for dig at træffe valget.

Derfor stiller DKTV store krav til vores leverandører af TV-skærme, og vi samarbejder kun med professionelle leverandører af kvalitetsskærme – blandt andet LG, Sony og Samsung.

Hvis du samtidig benytter vores netværksløsning HyperConnect, hvor alle netværk bliver samlet i ét, tager du et vigtigt skridt ind i fremtiden – samtidig med at du gør det endnu mere sikkert og nemt for dig.

Om HyperConnect
Hvilke Services Er Vigtige For Om Gæsten Får En God Oplevelse Hvilke Services Er Vigtige For Om Gæsten Får En God Oplevelse Resp