Så vender vi kajakken!

Skrevet af: Nadia Rudberg, Konsulent - DKTV

I DKTV er vi blevet glade for at kunne samles om en helt ny aktivitet, nemlig at indsamle affald – det er både sjovt og hyggeligt - og med et godt formål. Og så går der også lidt sport i den. Det er kickstartet af vores gode samarbejde med Affaldsindsamling, der er en årlig begivenhed arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening.

Normalt er vi med til at samle skrald på landjorden, men med vores Adm. Direktør i spidsen, har vi nu udvidet det til også at indsamle affald til vands.

Vi allierede os med GreenKayak, der er en grønNGO, der arbejder for at engagere frivillige i kampen mod miljøforurening. Konceptet er enkelt – man kan nyde en smuk sejltur på vandet, samtidigt med at man samler affald. Hos GreenKayak mener man, at affald i naturen er en udfordring, der vedrører os alle, og det er vores fælles ansvar at beskytte vores hav- og vandmiljø. Og vi kunne ikke være mere enige.

Green Kayak Tur 1 Green Kayak Tur 1 Mobil

41,9 kg skrald mindre i havnen

Derfor tog 12 DKTV’er afsted en mandag eftermiddag for at sejle i kajak og samtidig indsamle en masse skrald. Og sikke en oplevelse.

Stemningen var høj, vejret formidabelt og naturen utrolig indbydende. Og det bedste var, at vi fik indsamlet 41,9 kilo affald i fællesskab. Vi fandt alt for chipsposer, byggeaffald til imprægneret træ og flamingo.

Faktisk er flamingo ekstra farligt, da de små flamingokugler opløses fra hinanden, og når de ligger i havoverfladen, så ligner de til forveksling fiskeæg. Noget der selvfølgelig er utroligt dårligt for fiskene, ænderne og livet i å’erne.

Green Kayak Tur Certifikat Green Kayak Tur Certifikat Mobil
Green Kayak Fællesbillede