Dkt Teknikere I Boligforening Foran Bil Dkt Teknikere I Boligforening Foran Bil

Med DKTV Akademi bygger vi løbende videre på medarbejderne for at sikre arbejdsglæde og stærke kompetencer til glæde for vores kunder.

 

Medarbejderne er DKTV’s vigtigste aktiv

Med DKTV Akademi sætter vi ekstra fokus på at udvikle vores medarbejdere. Vi sikrer, at vores allerede kompetente medarbejdere bliver endnu dygtigere og altid er rustede til at kunne levere effektive og fremtidssikrede løsninger over for vores kunder.

Vi sikrer, at medarbejdere løbende bygger videre på eksisterende og vigtige kompetencer. Det kan både være lovpligtige kurser og faglige kurser, der passer til deres rolle, samt spændende muligheder for personlig udvikling.

Når en medarbejder skifter rolle eller afdeling, sikrer vi også, at de opnår de nødvendige kompetencer, der kræves, for at DKTV kan være en succes og den foretrukne partner, der leverer – hver gang!

To Dktv Teknikere Med Værktøj I En Forening To Dktv Teknikere Med Værktøj I En Forening

En stærk kultur

Vi fortsætter med at opbygge DKTV's kultur, hvor vi er 'Stærkere Sammen', og hvor læring og udvikling er en integreret del af vores daglige arbejdsliv.

DKTV Akademi understøtter denne kultur og skal betragtes som et samlingspunkt for alle medarbejdere, uanset niveau og afdeling, med det formål at styrke færdigheder og vedligeholde viden.

Dette kan omfatte digitale-, eksterne- eller interne kurser. Ved interne kurser samler vi medarbejdere med samme rolle på tværs af organisationen. Et forum der giver medarbejderne mulighed for at dele viden på tværs, hvilket bidrager til at styrke DKTV som en enhed. Ved eksterne kurser vil der være mulighed for at netværke og sparre med andre i lignende roller uden for DKTV. Brugen af online kurser er stigende, hvilket giver optimale muligheder for at planlægge tidspunktet for kursets afholdelse.

Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Når Flere Går Sammen Får Alle Mere

Vi uddanner fremtidige generationer af dygtige fagfolk

Som en del af DKTV Akademi investerer vi også i morgendagens medarbejdere, ledere og fagfolk, hvilket inkluderer kontorelever og lærlinge.

I dag deltager vores elever og lærlinge aktivt i projekter og opgaver, der skaber værdi for virksomheden. Opgaverne er relevante og justeres løbende, så de også matcher skolens undervisning. Dette sikrer, at vores elever og lærlinge har mulighed for at anvende teoretisk viden i praksis, hvilket omdanner deres viden til kompetencer.

Vores dygtige elev, Frederikke, vandt prisen som Årets Elev i HK Sjælland - et eksempel på, at vi prioriterer at uddanne vores elever.

I DKTV ønsker vi at øge fokus på dette område, så vi kan støtte endnu flere unge talenter, som Frederikke, i at opdage og realisere deres fulde potentiale, hvilket kan tjene som et solidt fundament for deres videre karriere.

Årets elev 2023
Arbejdsplads Med Plads Til Mennesker Dktv Arbejdsplads Med Plads Til Mennesker Dktv

DKTV Akademiets syv fokus områder:

Fællesskab På Arbejdspladsen

Ledere

Gennem kurser, workshops og erfaringsudvekslingsgrupper sikrer vi kompetente og dygtige ledere i DKTV.

Søg Job Uopfordret

Elever & Lærlinge

Vi sikrer uddannelsesaftaler og dialog med skolen samt gennemfører årlige tilfredshedsmålinger blandt vores lærlinge og elever.

To Dktv Teknikere Med Værktøj

Teknikere

Som tekniker deltager man løbende i kurser, hvilket sikrer, at vores medarbejdere altid har opdaterede kompetencer. Vi tilbyder også muligheder for videreudvikling, såsom kurser inden for salg, som en del af vores pakke.

Kundeservice Callcenter

Salg & kundeservice

Vi tilbyder løbende videreudvikling inden for salg og kundeservice for at sikre, at vores medarbejdere har de rette værktøjer og muligheder for personlig udvikling.

Projektleder Og Tekniker Planlægning

Projektledere

Vi tilbyder løbende udvikling til vores projektledere, herunder muligheder for at opnå relevante certificeringer.

Fremtidens Løsninger For Antenneforeningen

Talentudvikling

Vi retter særlig opmærksomhed mod vores mest lovende ledere og specialister og sikrer dem den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Funktionærer Kundeservice Ledelse

Funktionærer

Vi sikrer udviklingen af spidskompetencer inden for administration, økonomi, IT, HR, sikkerhed, indkøb osv.