Indsamlingsresultat: 225.000 kr.

Vi har samarbejdet med @Bike4kids i flere år, og det er en stor glæde, at både nogle af vores kunder og medarbejdere har deltaget, når touren har gået Danmark rundt. Vi har lært hinanden bedre at kende, hygget os og kæmpet sammen for at komme i mål. Vi har i den grad mærket, at gode fællesskaber gør en forskel.

Og hele formålet med dette fællesskab er at samle penge ind til @SMILfonden og de sygdomsramte børn. Det var derfor en stor glæde, at Bike4Kids kunne overrække SMILfonden en donation på hele 225.000 kr.

En stor tak til alle jer som har doneret penge, hjulpet til eller heppet på Danmarks sejeste cykelhold. Det kunne ikke lade sig gøre uden jer!

Bike4kids Donation Overrækkelse 2022 Bike4kids Donation Overrækkelse 2022 Mobil

Vi har inviteret vores kunder med på touren

Det er 4. år i træk, at DKTV vælger at støtte den gode sag, men særligt for i år er, at vi har inviteret vores kunder fra antenne- og boligforeningernes bestyrelser til at cykle med. Nogle kunder kører hele tourens 5 etaper – mens andre er med på enkelte etaper.

Fælles for alle deltagere er, at de lægger vægt på det fællesskab, som Bike4Kids skaber rammerne for.

Her er nemlig ikke tale om et egentligt cykel-race – men i stedet et cykelløb, hvor man støtter og hjælper hinanden og hvor fællesskabet er i fokus.

Bike4kids Bubble Bike4kids Bubble

5 skønne (og hårde) etaper

Bike4Kids touren kommer rundt i store dele af Danmark på 5 skønne etaper.

Etaperne er ca. 140 km og køres:

Lørdag den 25. juni - Brøndby-Aarhus
Søndag den 26. juni – Aarhus-Middelfart
Mandag den 27. juni – Middelfart-Sønderborg
Tirsdag den 28. juni – Sønderborg-Korsør
Onsdag den 29. juni – Korsør-Brøndby

Bike 4 Kids Hold 2022 Bike 4 Kids Hold 2022

Martin fra DKTV har en særlig grund til at cykle for Bike4Kids:

SMIL-campen giver gode fælleskaber

SMIL-fonden støtter de sygdomsramte børn og deres familier blandt andet med en årlig SMIL-camp. Cykelrytterne er derved med til at give de alvorligt syge børn og deres familier et afbræk fra den ofte hårde hverdag med et sygdomsforløb.

Når DKTV støtter dette formål, er det med baggrund i et ønske om at hjælpe og støtte dem, som virkelig har brug for det.

”Vi er rigtig glade for at kunne gøre en forskel for sygdomsramte børn og unge, samtidig med at vi giver vores medarbejdere og kunder en god oplevelse. Vi er nemlig meget enige med både Bike4Kids og SMIL-fonden om, at gode fællesskaber er med til at gøre en stor forskel,” siger Maja Aagaard, som er chef for Produkt, Marketing og Kommunikation i DKTV.

Netop ’fællesskab’ er også en af de værdier, som DKTV bygger på.

#stærkeresammen

Bike4kids Kvittering Bubble Bike4kids Kvittering Bubble