Dktv Støtter Affalsindsamlingen 2023 Dktv Støtter Affaldsindsamlingen 2023 Mobil

Grønt fællesskab med Danmarks Naturfredningsforening

Vi påvirker hver dag vores natur og miljø. Det skal vi som virksomhed være med til at tage ansvar for. Sammen med vores medarbejdere ønsker vi at bidrage til en renere natur.

 

Et naturligt samarbejde

Vi har valgt at indgå i et grønt fællesskab med Danmarks Naturfredningsforening. Det betyder nemlig, at vi sammen kan gøre en endnu større forskel for vores fælles natur.

Begge parter har fælles interesser og værdier om at passe på vores natur, holde den ren og få mere af den, samt at inspirere flest muligt danskere til ansvarlighed omkring vores affald og at mindske vores aftryk.

Ud over at bidrage økonomisk til foreningen, vil vi engagere os i nogle af de mange vigtige mærkesager og projekter, som foreningen arbejder for med afsæt i en renere og mere bæredygtigt samfund.

Danmarks Naturfredningsforening Logo Bubble 2023 Danmarks Naturfredningsforening Logo Bubble 2023 Mobil

Det handler om mere end blot penge

”Vi vil gerne gøre mere end blot at aflevere en pose penge. Hvis samarbejdet skal have en seriøs effekt, så skal det aktiveres gennem en række fælles aktiviteter, som både vores medarbejdere og kunder kan engagere sig i."

”Vi oplever en generel efterspørgsel efter at kunne være med til at bidrage som almindelig dansker til den grønne omstilling. Her kan vi som virksomhed hjælpe vores medarbejdere ved at gøre det mere tilgængeligt for dem at være med og gøre en forskel."

- Maja Aagaard, Chef for Marketing og Kommunikations hos DKTV.

Affaldsindsamling Danmarks Naturfredningsforening Børn Ved En Sø Affaldsindsamling Danmarks Naturfredningsforening Børn Ved En Sø Mobil