Grønt Fællesskab Med Affaldsindsamlingen Danmarks Naturfredningsforening Grønt Fællesskab Med Affaldsindsamlingen Danmarks Naturfredningsforening Resp

Grønt fællesskab med Affaldsindsamlingen

Vi påvirker hver dag vores natur og miljø. Det skal vi som virksomhed være med til at tage ansvar for. Sammen med vores medarbejdere ønsker vi at bidrage til en renere natur. 

 

DKTV’s NaturPris – sammen om naturen 

Deltag i Affaldsindsamlingen, registrér jeres affald og vær med i konkurrencen om ”DKTVs NaturPris – sammen om naturen” til en værdi af 25.000,-

Som noget nyt ønsker vi at hylde grønne aktiviteter og indsatser i virksomheder og foreninger.

Du skal blot nominere et forslag til en grøn aktivitet i jeres virksomhed eller forening, når I registrerer jeres affald, efter I har deltaget i Affaldsindsamlingen.Så er I med i konkurrencen om ”DKTV’s NaturPris – sammen om naturen”, hvor I kan vinde 25.000 kr. og gøre jeres grønne aktivitet til virkelighed.

Under selve registreringen, har I mulighed for at fortælle os, hvilken grøn aktivitet eller indsats, I gerne vil bruge pengene på, hvis I blev den heldige vinder.En grøn aktivitet kan være mange forskellige indsatser, stort som småt der gør en forskel for naturen. 

Vi glæder os til at høre fra jer og om jeres grønne idéer!

Deltag
Dktvs Naturpris Dktvs Naturpris

Et naturligt samarbejde

Vi har valgt at indgå i et grønt fællesskab med Danmarks Naturfredningsforening. Det betyder nemlig, at vi sammen kan gøre en endnu større forskel for vores fælles natur.

Begge parter har fælles interesser og værdier om at passe på vores natur, holde den ren og få mere af den, samt at inspirere flest muligt danskere til ansvarlighed omkring vores affald og at mindske vores aftryk.

Ud over at bidrage økonomisk til foreningen, vil vi engagere os i nogle af de mange vigtige mærkesager og projekter, som foreningen arbejder for med afsæt i en renere og mere bæredygtigt samfund.

Dktv Naturpris Et Naturligt Samarbejde Dktv Naturpris Et Naturligt Samarbejde Resp

Det handler om mere end blot penge

”Vi vil gerne gøre mere end blot at aflevere en pose penge. Hvis samarbejdet skal have en seriøs effekt, så skal det aktiveres gennem en række fælles aktiviteter, som vores medarbejdere og vores kunder kan engagere sig i."

”Vi oplever en generel efterspørgsel efter at kunne være med til at bidrage som almindelig dansker til den grønne omstilling. Her kan vi som virksomhed hjælpe vores medarbejdere ved at gøre det mere tilgængeligt for dem at være med og gøre en forskel."

- Tina Bech-Mikkelsen, Projektleder hos DKTV

Affaldsindsamling Danmarks Naturfredningsforening Børn Ved En Sø Affaldsindsamling Danmarks Naturfredningsforening Børn Ved En Sø Mobil