DKTV vil også være totalleverandør inden for solceller og energioptimering

Markedet for vedvarende energi vækster kraftigt, og de fleste virksomheder har ambitiøse mål og vil være med på den grønne omstilling. Der forskes i alternative energiformer, regeringen vil have 1 million elbiler på de danske veje i 2030, og alles fokus er rettet mod den grønne omstilling.

Også hos DKTV fylder den grønne omstilling mere og mere. Det har den gjort igennem de seneste år, men i 2023 tager virksomheden et endnu større skridt i den grønne retning.

Bil Foran Huse Med Græs På Taget Bubble Bil Foran Huse Med Græs På Taget Bubble Mobil
Adm. Direktør Henrik Dudek fortæller:

”Vi har en del erhvervskunder, i hotelbranchen og inden for antenneforeninger og boligforeninger, som allerede nu skal forholde sig til den energi-revolution, der finder sted i hele verden.

Og dem vil vi selvfølgelig gerne tage i hånden og hjælpe med at energioptimere deres faciliteter. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi alle skal kigge efter muligheder for vedvarende energi.”

Lokal strøm er billigere for slutkunden

Elnettet er under et stort pres, og det pres bliver kun forøget for hver dag, der går. Solcelle-parker generer enorme mængder af bæredygtig strøm, som skal transporteres ud til afkroge af Danmark.

Og det koster mange penge og stiller samtidig store krav til udbygning af elnettet. Derfor bliver solceller placeret lokalt, hvor strømmen skal bruges, som er et grønnere og mere prisvenligt alternativ.

”Det er helt oplagt, at vi hjælper vores kunder med at etablere vedvarende energi på deres tage. Det kan fx være en lagerbygning, en boligforening eller en fælles løsning i en grundejerforening. Lokal strøm er billigere og bedre, og det skal vi hjælpe vores kunder med at få etableret".
Teknikerbil I Grønt Område

Totalleverandør

Når DKTV's leverancer også indbefatter solceller og energioptimering, vil de være totalleverandør over for antenne- og boligforeningsmarkedet, erhverv og hospitality.

Paletten vil da lyde på service & installation af alt fra energirigtig belysning, infoskærme og energiovervågning til netværk (Coax, PDS, fiber), sikring, AV-udstyr, WiFi, solcelleanlæg og ladestationer.