DKTV indgår aftale med Vios om teknisk hjælp til 40.000 aarhusianere

Den aarhusianske antenneforening AFAA og foreningens egen udbyder Vios har netop indgået en aftale med DKTV om at flytte 40.000 medlemmer fra den tidligere leverandørs platform til en ny platform, som foreningen selv har bygget op.

Til denne operation stiller DKTV et større antal teknikere til rådighed pr. 1. december, som skal supportere og hjælpe medlemmerne med at få det nye modem installeret i hjemmet og tilknyttet den nye platform.

Vios er skabt af foreningen AFAA til at skaffe gode internet-, streaming og tv-løsninger til bedre priser til gavn for medlemmerne. Med Vios kan medlemmerne snart få adgang til YouSees tv-kanaler og streaming-tjenester samt bredbånd fra Fastspeed og TV-indhold fra Allente. Det giver medlemmerne flere valgmuligheder, og foreningen sikrer sig, at der er to udbydere til at håndtere den store tilgang. Det bliver muligt for i alt 90.000 husstande at tilkoble sig den nye løsning.

AFAA Vios Nyhed Samarbejde Med DKTV AFAA Vios Nyhed Samarbejde Med DKTV

Flytning af 40.000 kunder

DKTV skal først og fremmest stå for flytningen af de 40.000 eksisterende kunder den 1. december

Derefter skal DKTV stå for den daglige tekniske drift af AFAAs forsyningsnet. Denne samarbejdsaftale sikrer, at foreningens medlemmer får teknisk assistance til omlægning af internet til Vios.

De folk, der skal servicere AFAAs anlæg, er lejet ud til foreningen fra DKTV, og de skal bl.a. hjælpe, hvis der er støj på nettet, eller hvis en beboer fx har brug for hjælp til at indstille sit tv. Der er ligeledes tilknyttet en vagtordningsaftale, hvis uheldet skulle være ude, og der fx opstår et driftsnedbrud.

Tekniker Hjælp Installationer I Hjemmet Tekniker Hjælp Installationer I Hjemmet
Dktv Biler I Arbejde Fibergravning Bredbånd Tekniker I Job

Vios og AFAA er i trygge hænder hos DKTV, som har arbejdet med antenneanlæg, bolig- og fibernetværk, TV, AV og sikringsløsninger i mere end 50 år. Arbejdet med antenneforeninger har omfattet alt fra rådgivning og installation til drift og service.

DKTV er et selvstændigt aktieselskab i TDC Group, og er lokalt repræsenteret på 8 kontorer fordelt over hele Danmark. Der er ca. 550 medarbejdere beskæftiget i DKTV, hvor 290 af disse er teknikere.