Vores DNA

Fællesskab og at løfte i flok er noget, som vi efterlever hver dag. Det er helt naturligt for os - og en del af vores DNA.

For det handler alt sammen om at være en del af et fællesskab. Det forpligter. For selv om vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker. Det skal kunne mærkes.

Gør det ordentligt | Gør det nemt | Gør det sammen

Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Mobil

DKTV og Natteravnene

Vores samarbejde med Natteravnene handler om at skabe tryghed, livsglæde og gode fællesskaber ude i lokalområderne, på gaden og i vores antenne- og boligforeninger.

Vi kalder det 'Stærkere sammen med Natteravnene'.

Helt konkret hjælper vi Natteravnene Danmark med at rekruttere flere nye ildsjæle til deres mange lokalforeninger rundt i landet.

Læs mere om samarbejdet, og hvordan du nemt kan gøre en forskel for de unge i nattelivet.

Flere af vores medarbejdere, også vores direktør, har tilsluttet sig Natteravnene - mød nogle af dem her.

Sponsorater

DKTV støtter projekter og initiativer med tydelig afsæt i fællesskab og foreningsliv.

Det har stor betydning for vores medarbejdere og for vores fællesskabsfølelse at kunne samle os om mere end vores almindelige arbejdsliv.

Se nedenfor et udpluk af, hvad vi støtter.

Vi Støtter Bike4kids 2019

Bike4Kids

En forening der indsamler støttemidler til danske børn med kroniske og alvorlige sygdomme. Hvert år sætter en flok seje cykelryttere - herunder egne DKTV-repræsentanter - sig i sadlen for at cykle Danmark rundt og sprede det gode budskab.

Mere om Bike4Kids
Dansk Kabel Tv Arena Tms Ringsted Håndbold

Sport og foreningsliv

Sport er et populært samlingspunkt – også hos DKTV. Det har derfor også været nærliggende for os at støtte flere sportsklubber og aktiviteter som f.eks. golf, fodbold og håndbold. Vi er særligt glade for vores sponsorat af håndboldklubben, TMS Ringsted. Her spilles der top-håndbold i Dansk Kabel TV Arena.

Besøg TMS Ringsted

ERFA

For os er stærke relationer og netværk i vores omverden altafgørende for vores måde at drive forretning på. Det er her, vi henter vigtig ny viden, sparring og inspiration, samt åbner døre til nye spændende projekter og samarbejder.

I 2018 lancerede vi sammen med 4 andre aktører en professionel netværksgruppe ERFA360 Hospitality. Netværket henvender sig til folk med en særlig interesse i hotelbranchen. 

Og Inden længe lancerer vi igen en ny ERFA360 netværksgruppe – denne gang for boligforeninger. Vi glæder os!

Alt om ERFA360
Erfa360 Netværksmøde Med Dansk Kabel Tv Erfa360 Netværksmøde Med Dansk Kabel Tv