Føler jeres beboere sig trygge i deres hjem?

Hjemmet er den sikre base, hvor man skal kunne føle sig allermest tryg. Både den fysiske sikkerhed og sikkerheden på netværkene i hjemmet er vigtige for beboerne, for jer – og for os.

Derfor sørger vi for, at sikkerheden kommer hele vejen rundt – lige fra overvågning og sikring af bebyggelsen til overvågning og sikring af netværket. Det kalder vi dobbelt op på tryghed.

Tryg I Hjemmet Boligforeningens Sikkerhed Tryg I Hjemmet Boligforeningens Sikkerhed Mobil

HyperConnect – tænk sikkerheden ind i netværket

Sikkerhed handler ikke kun om overvågning og kontrol af, hvem der kommer og går. I dag skal sikkerheden tænkes ind i netværket. For uden et sikkert netværk, er det nemt for udefrakommende at slå overvågningskameraer og døralarmer fra, eller at få adgang til den persondata, I har liggende.

Derfor har vi udviklet HyperConnect. Et sikkert netværk, som I kan koble alle jeres sikringsløsninger på. Da HyperConnect er et enkelt, lukket kredsløb med kun én indgang og én firewall, er det ligetil at beskytte jeres og jeres gæsters vigtige data. I sikrer altså jeres beboere to gange.

Ønsker I ekstra sikkerhed, kan vi gennem vores egen døgnbetjente overvågningscentral holde øje med jeres netværket, alarmere jer hvis uheldet er ude, samt udbedre fejl og driftsforstyrrelser.

Om HyperConnect
Nordbro Reference Interview Bubble Blog Nordbro Reference Interview Bubble Blog

Videoovervågning – jeres ekstra øjne

Tryghed handler også om at bo i ordentlige omgivelser. Mange boligforeninger oplever i dag problemer med tyveri eller hærværk, der sætter grimme spor på beboernes udsigt, når de kommer og går.

Her er videoovervågning en effektiv forebyggelse, der samtidig sikrer hurtig opklaring. Det betyder færre omkostninger til udbedring af hærværk og tyveri for jer og en roligere hverdag for jeres beboere.

Vi tilbyder en lang række overvågningsløsninger, der er tilpasset netop jeres ejendomme og behov. Lige fra et enkelt overvågningskamera i et afgrænset område, der kan tilgås via ens smartphone, eller til en større Cloud-baseret løsning med mange tilkoblede kameraer med bevægelsessensor, fuld HD-optagelse og alarm.

Det er hurtigt og nemt for jer at komme i gang. Vores udstyr er af meget høj kvalitet, og vores dygtige teknikere sørger for at montere og installere det hele for jer.

Dørtelefon – hold ubudne gæster ude

Hvem kommer og går i jeres bebyggelser? Et dørtelefon-anlæg er den nemme måde at sikre, at kun relevante personer har adgang. Samtidig forhindres ubudne gæster at komme ind.

Og med et kamera koblet til dørtelefonanlægget er det endnu lettere at se, hvem der beder om at blive lukket ind.

Anlæggene er i dag blevet så intelligente, at de rummer masser af muligheder og kan kobles sammen med andre sikringsløsninger.

Det giver muligheder som:

  • Automatisk åbning af døre
  • Effektiv fjernbetjening

Altså alt i alt en tryggere bolig.

Erhverv Byggeri Netværk Erhverv Byggeri Netværk Mobil
Find den rigtige afdeling

Adgangskontrol

Vores ADK løsning – elektronisk adgangskontrolsystem - vil lette jeres og jeres beboeres hverdag markant. I slipper nemlig for besværet med nøgler, der kræver udskiftning af låse og cylindere eller manuel omkodning.

Derudover er der heller ingen dyre omkostninger til omlægning af låse eller til ekstra nøgler, når beboere eller medarbejdere mister deres nøgler.

Tyverialarm

Effektiv sikring døgnet rundt

Alarmer har en præventiv effekt, så mange tyverier og indbrud helt undgås. Er tyven alligevel så letsindig at vove forsøget, vil han blive mødt af alarmer, der effektivt skræmmer ham væk.
Hos DKTV Sikring bliver alarmerne overvåget af vores egen kontrolcentral 24 timer i døgnet - så der er effektiv og hurtig reaktion og udrykning.

En kobling mellem tyverialarm og kameraer giver en endnu mere sikker og effektiv sikkerhedsløsning.

Tågesikring

Gør tyven blind

På få sekunder kan tyven ikke orientere sig mere. Tågesikring er derfor et unikt og effektivt supplement til andre sikringsløsninger.

Tågen er helt uskadelig for både personer og værdier. Men tågen forhindrer tyve og hærværksmænd i at gøre skade på værdierne eller slippe afsted med dem.

Vi er klar til en uforpligtende snak:

Medarbejder No Name Placeholder

Region Øst

Anders Meulengracht

Key Account Manager, Sikring

Telefon: 40 41 40 03
anme@dktv.dk

Medarbejder No Name Placeholder

Region Vest

Martin Nymark Christiansen

Key Account Manager, Sikring

Telefon: 30 60 30 83
mnc@dktv.dk

Artikel Oktober 2021 Mere Sikkerhed Og Mindre Besvær

Mere sikkerhed, mindre besvær

DKTV Sikring Artikel Oktober 2021 PDF

Artikel Ai Preview

AI vinder frem i TV-overvågning og anden sikring

DKTV Sikring Artikel August 2021 PDF