Tryghed I Boligforeningen Med Video Alarm Dørtelefon Tryghed I Boligforeningen Med Video Alarm Dørtelefon Mobil

Tryghed i landets boligforeninger

Se rapporten her
Tryghed I Boligforeningen Med Video Alarm Dørtelefon Tryghed I Boligforeningen Med Video Alarm Dørtelefon

Tryg hvor du bor

Dit hjem er din base, hvor du kan slappe af og føle dig sikker. Hvor du kan gå uden for din dør, uden at kigge dig over skulderen. Hvor du kan bevæge dig rundt, også efter mørkets frembrud, uden at være bange. Dit hjem er der, hvor du bor, og der hvor du føler dig tryg.

Sådan burde det i hvert fald være.

Du er ikke alene

Hvis du ikke føler dig tryg i dit lokalområde, er du desværre ikke alene. Trygheden er nemlig faldet i Danmark gennem de seneste år. Og frygten for at blive overfaldet – specielt om aftenen og natten – er steget markant.

Ifølge TrygFondens tryghedsmåling i 2021 er lidt over halvdelen af de 18-29-årige utrygge ved at bevæge sig rundt i mørke i deres lokalområde. Og tendensen er endnu højere, hvis man kigger på de boligområder, som er specielt udsatte.

I DKTV har vi mange års erfaring med at skabe større tryghed i netop udsatte områder og i boligforeninger, med høj kriminalitet og hærværk. Vi har erfaringer med, at vores video-overvågning og adgangskontrol, giver større tryghed både blandt beboere og ansatte, samtidig med at det mindsker kriminalitet og hærværk.

Og selvom vi godt ved, at tryghed ikke bare er et produkt, man installerer, så har vi set gang på gang, at vores produkter er med til at skabe tryghed.

Montering Af Videoovervågning Boligforening Montering Af Videoovervågning Boligforening Mobil

Kontakt en rådgiver

Er du/din forening kunde hos DKTV i dag?Hvad hedder din forening?
Hvad er din rolle
Skriv en kort besked om hvad du ønsker at høre mere om
”Altså i 9 ud af 10 tilfælde, så er det jo internt i banderne, at balladen opstår. Men det, at de ved, at overvågningen er der, det gør altså, at der opstår færre konflikter. Og så er det jo også vigtigt for mig, at beboerne her føler sig trygge”

- Niels Hyllested, ejendomsfunktionær i AlmenBo afdeling 41.

 

HyperConnect – tænk sikkerheden ind i netværket

Sikkerhed handler ikke kun om overvågning og kontrol af, hvem der kommer og går. I dag skal sikkerheden tænkes ind i netværket. For uden et sikkert netværk, er det nemt for udefrakommende at slå overvågningskameraer og døralarmer fra, eller at få adgang til den persondata, I har liggende.

Derfor har vi udviklet HyperConnect. Et sikkert netværk, som I kan koble alle jeres sikringsløsninger på. Da HyperConnect er et enkelt, lukket kredsløb med kun én indgang og én firewall, er det ligetil at beskytte jeres og jeres gæsters vigtige data. I sikrer altså jeres beboere to gange.

Ønsker I ekstra sikkerhed, kan vi gennem vores egen døgnbetjente overvågningscentral holde øje med jeres netværket, alarmere jer hvis uheldet er ude, samt udbedre fejl og driftsforstyrrelser.

Om HyperConnect
Nordbro Reference Interview Bubble Blog Nordbro Reference Interview Bubble Blog
"I dag er det meget nemmere for os at løfte bevismaterialerne. De taler nemlig for sig selv. Det er dejligt nemt for os, og vi ved, at sagen er i trygge hænder.

Derudover har videoovervågning en præventiv effekt i og med at folk ved, at de er der. Så vi oplever også færre hændelser end hidtil … og det er vi jo selvfølgelig rigtig glade for!"

- Michael Riis Nyrand, som er ejendomsleder i Tåstrupgård

 

Andelen af utrygge er næsten fordoblet fra 2015 til 2021 fra 11 pct. til 20 pct.

Kommunerne på Vestegnen trækker gennemsnittet op: her går 30 pct. af beboerne nødigt alene rundt i nærområdet, når mørket er faldet på.

Begge steder er lidt over halvdelen af de 18-29-årige utrygge ved at bevæge sig rundt i mørke i lokalområdet. Men i vestegnskommuner¬ne ser man også en noget højere andel blandt ældre, især i gruppen over 60 år. 16 pct. af vores svarpersoner fra kommunerne nord for København er utrygge for at gå alene ud i deres hjemkvarter efter lygtetændingstid. Det samme gælder 28 pct. af deres jævnaldrende fra Vestegnen.

Det Kriminalpræventive Råd har et bud på en del-forklaring. I en nylig analyse har rådet opgjort, hvad det betyder for trygheden at bo i et område, der præges af rocker- og bandevæsen. Den viser, at ca. hver femte i udsatte boligområder oplever den slags aktivitet i nabolaget mod hver tiende i de boligkvarterer, der ikke er på den officielle liste over udsatte områder.

”Samlet set er borgere bosat i udsatte boligområder mere utrygge end borgere bosat i områderne udenfor, men det er særligt drevet af oplevet rocker- og bandeaktivitet i området. Samtidig betyder det meget, om det er generel utryghed eller utryghed i aftentimerne. Mørkets frembrud betyder ca. 10 procentpoint højere utryghed, når der opleves bander i området (12-23 pct.; 27-38 pct.)”.

Tal fra TrygFondens Tryghedsmåling, 2021

Dørtelefon - intelligent og effektiv

Hvem kommer og går i jeres bebyggelser? Et dørtelefon-anlæg er den nemme måde at sikre, at kun relevante personer har adgang. Samtidig forhindres ubudne gæster at komme ind.

Og med et kamera koblet til dørtelefonanlægget er det endnu lettere at se, hvem der beder om at blive lukket ind.

Anlæggene er i dag blevet så intelligente, at de rummer masser af muligheder og kan kobles sammen med andre sikringsløsninger.

Det giver muligheder som automatisk åbning af døre og effektiv fjernbetjening.

Altså alt i alt en tryggere bolig.

Teknikere I Boligforening Tester Dørtelefon Teknikere I Boligforening Tester Dørtelefon Mobil

Har du set vores webinar?

Her kan du møde to boligforeninger, som begge har skabt større tryghed med sikringsprodukter.

Ellemarken ved Køge og Tåstrupgård på den københavnske vestegn kommer begge på, med oplæg hvor de deler ud af deres erfaringer. Samtidig kigger Natteravnene forbi, med et indlæg om tryghed i nattelivet.

 

Videoovervågning – jeres ekstra øjne

Tryghed handler også om at bo i ordentlige omgivelser. Mange boligforeninger oplever i dag problemer med tyveri eller hærværk, der sætter grimme spor på beboernes udsigt, når de kommer og går.

Her er videoovervågning en effektiv forebyggelse, der samtidig sikrer hurtig opklaring. Det betyder færre omkostninger til udbedring af hærværk og tyveri for jer og en roligere hverdag for jeres beboere.

Vi tilbyder en lang række overvågningsløsninger, der er tilpasset netop jeres ejendomme og behov. Lige fra et enkelt overvågningskamera i et afgrænset område, der kan tilgås via ens smartphone, eller til en større Cloud-baseret løsning med mange tilkoblede kameraer med bevægelsessensor, fuld HD-optagelse og alarm.

Det er hurtigt og nemt for jer at komme i gang. Vores udstyr er af meget høj kvalitet, og vores dygtige teknikere sørger for at montere og installere det hele for jer.

Tyverialarm

Effektiv sikring døgnet rundt

Alarmer har en præventiv effekt, så mange tyverier og indbrud helt undgås. Er tyven alligevel så letsindig at vove forsøget, vil han blive mødt af alarmer, der effektivt skræmmer ham væk.
Hos DKTV Sikring bliver alarmerne overvåget af vores egen kontrolcentral 24 timer i døgnet - så der er effektiv og hurtig reaktion og udrykning.

En kobling mellem tyverialarm og kameraer giver en endnu mere sikker og effektiv sikkerhedsløsning.

Tågesikring

Gør tyven blind

På få sekunder kan tyven ikke orientere sig mere. Tågesikring er derfor et unikt og effektivt supplement til andre sikringsløsninger.

Tågen er helt uskadelig for både personer og værdier. Men tågen forhindrer tyve og hærværksmænd i at gøre skade på værdierne eller slippe afsted med dem.

Trappeopgang I Forening

Adgangskontrol

Vores ADK løsning – elektronisk adgangskontrolsystem - vil lette jeres og jeres beboeres hverdag markant. I slipper nemlig for besværet med nøgler, der kræver udskiftning af låse og cylindere eller manuel omkodning.

Derudover er der heller ingen dyre omkostninger til omlægning af låse eller til ekstra nøgler, når beboere eller medarbejdere mister deres nøgler.

Kontakt os

Sådan øges sikkerheden i boligforeningen

Sikkerhed er et afgørende aspekt af enhver boligforening. Det er vigtigt at sikre sikkerheden for beboerne og deres ejendele, samt at forhindre uvedkommendes adgang til boligkomplekset. Og der er flere tiltag, der kan tages for at øge sikkerheden i en boligafdeling.

En måde at øge sikkerheden på er ved at installere sikkerhedskameraer på strategiske steder rundt omkring i komplekset. For eksempel opsættes kameraer ved opgange, fællesområder, skralderum og p-pladser. Disse kameraer kan overvåges af sikkerhedspersonale eller kobles til et centralt kontrolrum, hvilket giver mulighed for hurtig reaktion på enhver mistænkelig aktivitet. Det er også altid en god idé at have en synlig sikkerhedstilstedeværelse i lokalerne, såsom personlige tjek ind på områder der ikke er i brug til hverdag, og automatisk lystænding.

Samlet set kan en kombination af teknologi, synlig sikkerhedstilstedeværelse og engagerede beboere række langt i at sikre sikkerheden og trygheden i en boligforening.

Sikkerhed I Boligforeningen Sikkerhed I Boligforeningen Mobil
Artikel Oktober 2021 Mere Sikkerhed Og Mindre Besvær

Mere sikkerhed, mindre besvær

DKTV Sikring Artikel Oktober 2021 PDF

Artikel Ai Preview

AI vinder frem i TV-overvågning og anden sikring

DKTV Sikring Artikel August 2021 PDF