Solceller På Boligforeningens Tag Solceller På Boligforeningens Tag Mobil

Solceller til boligforeninger:

En grøn investering

 

Udnyt taget og få billig, grøn energi

Mange boligforeninger udnytter allerede taget til egenproduktion af vedvarende energi fra solceller. Solceller er en god investering for langt de fleste boligforeninger, der kan tilbyde grøn og billig strøm til deres beboere.

Tilbagebetalingstiden er kort, og foreningen kan øjeblikkeligt høste fordel af lavere driftsomkostninger og en grønnere profil.

Komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser: DKTV tilbyder et bredt af sortiment af paneler, invertere og batterier.

Vores kunder kan nyde godt af dansk support og vejledning, erfarne installatører, gode garantiforhold og høj leveringssikkerhed.

Kontakt en specialist
Grøn Strøm Solceller Boligforeninger Grøn Strøm Solceller Boligforeninger Mobil

Uvildig rådgivning – skræddersyet solenergi

Der er mange ting, der skal tages højde for, når boligforeningen skal investere i et solcelleanlæg. Tagkonstruktionen, placeringen og boligforeningens forbrug og behov er alt sammen afgørende, når det kommer til solceller. Strømforbruget behøver dog ikke være kæmpestort for at et solcelleanlæg kan svare sig.

Vil I energioptimere boligforeningen og få en lavere elpris? Første skridt på vejen til en mere bæredygtig boligforening er en screening med en uvildig energirådgiver.

Kontakt en specialist
Teknikerhjelm Dktv Teknikerhjelm Dktv Mobil

Fra screening til solenergi: Sådan foregår det

Screening

En uvildig rådgiver besigtiger bygningen, laver beregninger og udarbejder rapport.

Tilbud

DKTV og rådgiveren præsenterer mulighederne og giver et tilbud på projektet.

Myndighedsbehandling

Takker virksomheden ja til tilbuddet, igangsættes en myndighedsbehandling.

Installation

Solcelleanlægget installeres, DKTV sørger for nettilslutning og anlægget kan tages i brug.

Solceller FAQ-side
Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare

Sådan fungerer et solcelleanlæg

Solcellen er en diode, der indfanger sollyset og producerer jævnstrøm. Ved hjælp af en inverter omdannes jævnstrøm til vekselstrøm, hvilket er den type strøm, der kommer ud gennem stikkontakten.

Da solceller kun producerer strøm i dagtimerne, kan det være en fordel at investere i et batteri, som lagrer overskudsstrømmen til senere brug.

Dermed vil beboerne også kunne få billigere strøm i aften- og nattetimerne, selv om solen er gået ned.

Derfor solceller i foreningen
Et Valg For Boligforeningen Grøn Profil (1) Et Valg For Boligforeningen Grøn Profil (1)
Energifællesskab I Boligforening

Energifællesskab – sammen om den grønne energi

Ved at investere i solcelleanlæg kan boligforeningen producere dens egen grønne energi til beboere og fællesområder. På den måde får boligforeningen større kontrol over energiforsyningen og reducerer afhængigheden af eksterne energikilder.

Ved at opsætte solceller og etablere et energifællesskab nyder beboerne godt af en lavere elregning, undgår de store udsving i elpriserne og bakker samtidig op om den grønne omstilling ved at reducere Co2-udledningen.

Om energifællesskaber

Få mest muligt ud af solcellerne

Vedvarende energi fra solceller er en bæredygtig investering, der både kan tænkes ind i forbindelse med nybyggeri men også på eksisterende bygninger, fx i forbindelse med en tagrenovering. For at få størst mulig glæde af solcelleanlægget, er der flere faktorer, der spiller ind.

 

De korrekte dimensioner

Et solcelleanlæg bør dimensioneres boligforeningens forbrug og fremtidige forbrugsbehov, så foreningen opnår den højeste grad af selvforsyning uden for stort overforbrug.

 

Øst og vest er bedst

En øst- eller vestvendt solcelle kun producerer 85% energi i forhold til en sydvendt solcelle. Alligevel giver den 8-12 gange mere værdi, fordi energien produceres over et længere tidsrum fra kl. 7 til kl. 20 - og dermed opnår man bedre udnyttelse af strømmen

 

Gem strømmen til senere

Overskudsenergi er ikke meget værd, når den sendes retur i elnettet. Et batteri kan derfor være en god investering, da virksomheden på denne måde kan lagre strømmen til senere.

En uvildig energirådgiver kan beregne den mest fordelagtige dimensionering af solcelleanlægget og estimere den økonomiske såvel som den bæredygtige gevinst ved en solcelleløsning.

Prisen på solceller – kan det nu også betale sig?

Forbruget, tagkonstruktionen og bygningens placering er alt sammen noget, der kan have en indvirkning på prisen. Derfor er der ikke et endegyldigt svar på, hvad solceller koster.

Typisk vil tilbagebetalingstiden af et solcelleanlæg være 7-10 år, mens solceller har en levetid på omkring 30 år.

Ved nybyggeri og planlagte renoveringsprojekter kan det altid betale sig at tænke solceller ind.

Klimavenligt Bolignetværk Med Mange Funktioner Klimavenligt Bolignetværk Med Mange Funktioner
Dktv Teknikerbil Foran Lejligheder I København

DKTV er med hele vejen

Vi ved, at et solcelleanlæg er en stor investering og en stor beslutning. Når I vælger et solcelleanlæg fra DKTV, får I en erfaren partner, der følger jer hele vejen – fra den indledende rådgivning og screening til etablering, service og overvågning af solcelleanlægget.

Vi er lokalt repræsenteret og I kan altid regne med kompetent service og sikker installation fra vores dygtige team af erfarne rådgivere og teknikere. Derudover har vi udelukkende dansk support, som sidder klar til at hjælpe.

Kontakt os her