Montering Af Solceller På Tag Montering Af Solceller På Tag Mobil

Solcelleanlæg til boligforeninger:
Tag styring over jeres energiomkostninger og CO2-aftryk

 

Udnyt jeres tage til at producere billig, grøn strøm

Mange boligforeninger har allerede set lyset ved at udnytte tagene på deres bygninger til at producere vedvarende energi til beboerne og de mange services i foreningen. Både af hensyn til pengepungen og udsigten til gratis strøm, men også af hensyn til klimaet og ens grønne profil.

Kontakt os her
Grøn Strøm Solceller Boligforeninger Grøn Strøm Solceller Boligforeninger Mobil

Førende solcelleteknologi til konkurrencedygtige priser

DKTV tilbyder komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt af sortiment af paneler, invertere og batteri. Og vores kunder kan nyde fordel af dansk support og vejledning, erfarne installatører, gode garantiforhold og høj leveringssikkerhed.

Kontakt en specialist

Sol Solpanel

Solcellepanel

Sol Inverter

Inverter

Sol Hybrid Inverter

Hybrid inverter

Sol Batteri

Batteri

Vi matcher alle typer behov

Energiforbrug og forbrugsmønster er forskellig fra forening til forening.

Derudover spiller tagkonstruktionen og -hældning, samt placeringen ifht. solen også en væsentlig rolle, når det rette anlæg skal vælges. Vi anbefaler, at anlægget som minimum dækker 50 % af jeres forbrug. 

Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe jer med at afdække lige præcis jeres behov, samt besigtigelse af jeres  ejendom for undersøgelse af potentiale for energiproduktion.

Kontakt os
Teknikerhjelm Dktv Teknikerhjelm Dktv Mobil
Hvad Koster Solceller Stort Anlæg B2b

Solcellepriser

Prisen på jeres solcelle anlæg afhænger af jeres forbrug og de rammer, I har at gøre godt med, for at kunne producere solenergi. Den afhænger også af typen af anlæg, samt om anlægget kræver en eventuel forstærkning af jeres tag.

Det kan altid betale sig at tænke solcelle projekt ind i et allerede planlagt renoveringsprojekt.

 

Lagring af sol til senere brug

Selvom Danmark er et køligt land, så vil I med vores effektive anlæg producere solcelleenergi året rundt. Men vi kommer ikke udenom, at energien produceres i dagtimerne, derfor er det også det tidspunkt, det skal bruges. Den overskydende el sælges til gældende takst hos det lokale elselskab.

Medmindre I investerer i et batteri, der lagrer strømmen til senere brug. Det kan for mange være en god investering, der betaler sig. Og ligesom solceller kommer i mange modeller, gør batteriløsningerne det samme. Vi hjælper jer med den rette løsning.

Solskinstimer i Danmark, 2022 (DMI):

Kilde: https://www.tv2east.dk/tv-2/solrekord-slaaet-uhoert-og-ekstrem

 

Vi er med hele vejen

Vi ved, at et solcelleanlæg er en stor investering og en stor beslutning at skulle træffe. Når du vælger et solcelleanlæg fra DKTV, følger vi dig hele vejen.

Fra den indledende rådgivning, til besigtigelse af din ejendom, til tilbudsgivning tilpasset jer - og til hele udførelsen af anlægget og den efterfølgende service.

Vores dygtige team af erfarne rådgivere og teknikere sikrer en tryg installation. Desuden har vi udelukkende dansk support, som sidder klar til at hjælpe.

Dktv Teknikerbil Foran Lejligheder I København

Hvorfor vælge DKTV:

- Vi matcher alle typer behov

- Bredt sortiment af solceller og invertere

- Lokalt repræsenteret

- Garanti og leveringssikkerhed

- Konkurrencedygtige priser

- Kort tilbagebetalingstid og lang levetid

- Dansk support og vejledning