Montering Af Solceller På Tag Montering Af Solceller På Tag Mobil

Solceller til boligforeninger:
Tag styring over jeres strømpris og CO2-aftryk

 

Udnyt jeres tage til at producere billig, grøn energi

Flere og flere boligforeninger er allerede godt i gang med at udnytte deres tage til egenproduktion af vedvarende energi til deres beboere og fællesfaciliteter. En god investering for de fleste. Tilbagebetalingstiden er kort. Og foreningen kan med det samme høste fordel af lavere driftsomkostninger og grønnere profil.

Kontakt os her
Grøn Strøm Solceller Boligforeninger Grøn Strøm Solceller Boligforeninger Mobil

Komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser

DKTV tilbyder et bredt af sortiment af paneler, invertere og batteri. Og vores kunder kan nyde fordel af dansk support og vejledning, erfarne installatører, gode garantiforhold og høj leveringssikkerhed.

Kontakt en specialist

Sol Solpanel

Solcellepanel

Et solcellepanel måler typisk 100Bx166H. Antallet af solcellepaneler afhænger af jeres elforbrug og størrelse på tagflade.

Sol Inverter

Inverter

Omdanner solens energi til vekselstrøm, der kommer ud af stikkontakten. Alle solcelleanlæg bruger inverterer. Det kan være central inverter til typisk større anlæg eller mikroinverter til mindre.

Sol Batteri

Batteri

Er I ikke hjemme i dagtimerne til at bruge strømmen, når den produceres, kan det være en god idé at lagre den til senere brug. Batterier fås som moduler, og kan skaleres efter behov og anlæggets størrelse.

Vi matcher alle typer behov

Energiforbrug og forbrugsmønster er forskellig fra forening til forening.

Derudover spiller tagkonstruktionen og -hældning, samt placeringen ifht. solen også en væsentlig rolle, når det rette anlæg skal vælges. Vi anbefaler, at anlægget som minimum dækker 50 % af jeres forbrug.

Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe jer med at afdække lige præcis jeres behov, samt besigtigelse af jeres ejendom for undersøgelse af potentialet for energiproduktion.

Kontakt os
Teknikerhjelm Dktv Teknikerhjelm Dktv Mobil

Spørgsmål og svar

Er solceller det rigtige valg for din boligforening? Få svar på alle dine spørgsmål ved at besøge vores omfattende FAQ-side. Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål om solceller og om solceller til boligforeninger, så du kan træffe velinformerende beslutninger om at investere i grøn energi.

På vores FAQ-side om solceller kan du se mere om alt fra installationsprocessen til langsigtede besparelser og vedligeholdelse.

Har du yderligere spørgsmål eller behov for personlig rådgivning? Tøv ikke med at kontakte vores eksperter - vi er her for at hjælpe dig og jeres beboere med at træffe den bedste beslutning for jeres boligforening.

Solceller FAQ-side
Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare
Hvad Koster Solceller Stort Anlæg B2b

Solcellepriser

Prisen på jeres solcelle anlæg afhænger af jeres forbrug og de rammer, I har at gøre godt med, for at kunne producere solenergi. Den afhænger også af typen af anlæg, samt om anlægget kræver en eventuel forstærkning af jeres tag.

Det kan altid betale sig at tænke solcelle projekt ind i et allerede planlagt renoveringsprojekt.

 

Lagring af sol til senere brug

Selvom Danmark er et køligt land, så vil I med vores effektive anlæg producere solcelleenergi året rundt. Men vi kommer ikke udenom, at energien produceres i dagtimerne, derfor er det også det tidspunkt, det skal bruges. Den overskydende el sælges til gældende takst hos det lokale elselskab. Det hænder at man skal betale for at komme af med sin strøm.

Derfor kan et batteri være en god investering, så I kan lagre strømmen til senere brug. Det kan for mange være en god investering, der betaler sig. Ligesom med solceller kommer batterier i mange modeller. Vi hjælper jer med den rette løsning.

Solskinstimer i Danmark, 2022 (DMI):

Kilde: https://www.tv2east.dk/tv-2/solrekord-slaaet-uhoert-og-ekstrem

 

Vi er med hele vejen

Vi ved, at et solcelleanlæg er en stor investering og en stor beslutning at skulle træffe. Når I vælger et solcelleanlæg fra DKTV, så får I en erfaren partner, der følger jer hele vejen.

Fra den indledende rådgivning, til besigtigelse af jeres bygninger, til tilbudsgivning tilpasset jer - og til hele udførelsen af anlægget og den efterfølgende service og overvågning af anlægget.

Vores dygtige team af erfarne rådgivere og teknikere sikrer en tryg installation. Desuden har vi udelukkende dansk support, som sidder klar til at hjælpe.

Dktv Teknikerbil Foran Lejligheder I København

Hvorfor vælge DKTV:

- Vi matcher alle typer behov

- Bredt sortiment af solceller, invertere og batterier

- Konkurrencedygtige priser

- Kort tilbagebetalingstid og lang levetid

- Leveringssikkerhed og 25 års garanti

- Dansk support og vejledning

- Lokalt repræsenteret