Internet Highway Danmark Hurtigt Bolignet Internet Highway Danmark Hurtigt Bolignet Mobil

Kan jeg få internet fra DKTV?

Find din adresse her

Hvor bor du?

Er du blandt de heldige, som kan få internet hos DKTV?

Hvis du er blandt de heldige, som kan få internet hos DKTV, så er det fordi din boligforening har indgået en fælles aftale om levering til dig og dine naboer.

Den fælles aftale betyder for dig, at du er sikret en internetforbindelse, der både er lynhurtig og nem at komme på. Og fordi du er en del af en forening, kommer du på nettet til en rigtig god pris.

Afhængig af den tekniske løsning i din forening, sidder der enten et stik eller en fiberboks på væggen hos dig. Din bolig er således allerede tilsluttet, og det eneste, du skal gøre, er at ”tænde” forbindelsen, ved at tilmelde dig – så er du online.

Se hvad du kan vælge
Vi Leverer Signalet Til Hurtigt Internet Via Fibernet Vi Leverer Signalet Til Hurtigt Internet Via Fibernet

Fordelene for dig med internet fra DKTV:

Kom på med det samme
(din bolig er allerede tilsluttet)
Intet oprettelsesgebyr eller bindingsperiode
Personlig support alle ugens dage

Vi leverer signalet til dit stik – du sørger selv for resten

Skal det være trådløst, skal du selv sørge for at tilslutte en trådløs router. En del af grunden til de lave priser er nemlig, at vi ikke sender dig en trådløs router. Konceptet er, at du får en rigtig stærk forbindelse i stikket på væggen, og at du herefter selv finder den router, der passer lige præcis til netop dit behov.

Du har mulighed for at tilkøbe en router hos os - vi tilbyder en rigtig god model fra D-Link. Du kan også genbruge din eksisterende WiFi router, hvis du allerede har en. Bemærk dog, at du ikke kan genbruge dit gamle YouSee-modem på din DKTV forbindelse, da modemmet er ’låst’ til brug hos YouSee.

Se routeren her
Kan Jeg Få Dansk Kabel TV Kan Jeg Få Dansk Kabel TV
Dansk Kabel Tv Netflix Cache Aftale 3840X2160 (1)

Dine serier på Netflix starter hurtigere hos DKTV

På Netflix eget hastighedsindex kan du se, hvilke udbydere der leverer Netflix til brugerne. Her ligger DKTV altid helt i toppen i forhold til hastighed og kvalitet.

Den fine placering skyldes, at vi har en 'caching-aftale' med Netflix. Det samme gør sig gældende med tjenester fra blandt andet Google, Apple og en lang række gaming-servere. Alt sammen til glæde for dig, som vil opleve, at tjenesterne fungerer hurtigt og gnidningsfrit.

Netflix ISP leaderboard

Du får hastighedsgaranti

Internet fra DKTV leveres til dig via fibernet. Derfor er vi ikke bange for at give dig en garanti for, at dét du betaler for, også er dét, der som minimum kommer ud af stikket på væggen. Er du i tvivl om din hastighed, kan du måle den på vores hastighedstest

Tag vores hastighedstest

Godt at vide om Internet

Oprettelse

Da det er en aftale, din boligforening har indgået i fællesskab, kan der være store besparelser at hente for dig. Stikket er allerede klar i din bolig - du skal blot tilmelde dig. Efter din tilmelding sender vi dig dit personlige login, som du skal bruge i forbindelse med dine abonnementer.

Husk at opsige din nuværende aftale, hvis du har internet hos en anden udbyder i forvejen.

Sådan går du online

Du får ikke tilsendt noget udstyr. Det hele er allerede klar i din bolig (et stik på væggen, eller en fastmonteret fiberboks). Når din forbindelse er aktiveret, tilslutter du blot din computer eller trådløse router til stikket/fiberboksen, og så er du online.

Ingen binding

Du har ingen bindingsperiode som kunde hos DKTV. Du kan opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Op til 10 mailadresser

Med internet fra DKTV får du mulighed for at oprette 10 mailadresser. Så har du ikke lyst til at bruge Gmail, Hotmail eller andre af de gratis tjenester, kan du derfor se frem til en mailkonto uden reklamer og med høj sikkerhed, så du trygt kan sende og modtage dine mails.

Du får samtidig adgang til en enkel og strømlinet webmail, så du kan tilgå dine mails, hvor end du befinder dig.
Mailadresserne medfølger automatisk i dit abonnement, og koster ikke ekstra.

Til dig der ønsker en fast IP-adresse

Behovet for en fast IP gør sig gældende for dig, der for eksempel har din egen server, et overvågningssystem eller andet tilsluttet udstyr, som du ønsker at tilgå, når du ikke er hjemme.

Har du behov for en fast IP, kan du bestille den ved at kontakte os på 69 12 12 12.

Hjælp og vejledning

GENVEJE