Tilkøb Af Trådløs Wifi Router Dktv

Tilkøb en trådløs D-Link router med support

D Link 842 Router Dansk Kabel Tv Privat

D-Link DIR 842

Wireless AC1200 MU-MIMO Dual-Band Router
Med denne trådløse router fra D-Link, får du avancerede sikkerhedsfunktioner, der sikrer din data fra udefrakommende. Samtidig får du et øget dækningsområde og stabilitet fra den trådløse AC teknologi, som holder dig online selv på steder hvor der er mange andre netværk og i rum med dårlig trådløs dækning.

2.4 GHz & 5 GHz: Ja
Anbefalet til dig med op til 100/100 Mbit
Anbefalet til dig med ca. 75 m2 bolig

Pris: 499 kr.
Bestil på Selvbetjening eller ring 69 12 12 12

D Link R15 Dktv

D-Link R15

EAGLE PRO AI AX1500 Smart Router
Med denne trådløse router får du avancerede WPA3 sikkerhedsfunktioner, der sikrer din data fra udefrakommende.

Samtidig får du et øget dækningsområde og stabilitet fra den trådløse AX teknologi, der holder dig online selv på steder, hvor der er mange andre netværk og i rum med dårlig trådløs dækning. Routeren er endda kompatibel med Google Assistant og Alexa og klar til tilføjelse af mesh-extenders (pt. ikke tilgængelige via DKTV).

2.4 GHz & 5 GHz: Ja
WiFi 6: Ja
Anbefalet til dig med op til 400/400 Mbit
Anbefalet til dig med behov for lidt mere rækkevidde og hvis der er mange brugere på samtidig
Routeren kan dække ca. 100 kvm, når den er placeret centralt i boligen

Husk at antallet af vægge - især af beton, kan begrænse dækningen. Dette er også gældende for elektronisk støj - f.eks. fra køleskab eller vaskemaskine.

Pris: 599 kr.
Bestil på Selvbetjening eller ring 69 12 12 12

En router med support

Som kunde hos DKTV kan du tilkøbe en trådløs WiFi-router fra D-Link. Modellerne er testet og godkendt af os, så du kan være sikker på, at routeren fungerer, som den skal, på din internetforbindelse.

Når du køber din router gennem os, yder vi samtidig teknisk support til den daglige brug, så du kun behøver at ringe ét sted for at få hjælp til dit trådløse bredbånd.

Speedtest Mål Din Hastighed Speedtest Mål Din Hastighed

Altid hjælp at hente

Når du tilkøber en trådløs router hos os, medfølger der naturligvis hjælp og support til opsætning og indstillinger, samt råd og vejledning til den daglige brug.

Supporten sikrer, at du får det optimale ud af dit køb, så du ikke løber ind i problemer, f.eks. ustabilt signal eller manglende kryptering.

Vi har åbent alle ugens dage, og vores supportere er uddannet til at yde dig den bedste support på netop din trådløse router.

Ring til os på 69 12 12 12 eller skriv til vores tekniske support via denne formular

Få Det Bedste Ud Af Din Bredbåndsforbindelse Wifi Dktv

Hjælp din router med at give dig det bedste signal

En stærk router gør det meste af arbejdet. Der er dog nogle ting, du selv kan gøre for at give din router de bedste betingelser for at sikre dig et stærkt og hurtigt trådløst signal.

Se tips her