Sikringsløsninger Og Netværksløsninger Til Detailhandlen Sikringsløsninger Og Netværksløsninger Til Detailhandlen

Sikring uden bøvl og binding

En pålidelig sikringsløsning er afgørende for at undgå svind og tyveri og at sikre medarbejdernes sikkerhed.

Sikring mod svind i dag og mod tab i morgen

Svind, tyveri, røverier og indbrud er en stor udfordring – og udgift – i detailbranchen. Både i det øjeblik det sker, og efterfølgende når tabet skal dækkes. Samtidig har du et ansvar for, at dine medarbejdere kan være trygge ved at gå på arbejde.

Derudover stiller forsikringsselskaberne stadig større krav til blandt andet overvågning og alarm for at dække de tab, du oplever. Den bedste sikringsløsning er altså den, der minimerer de økonomiske tab i dag og sikrer jer i morgen.

Det ved vi hos DKTV Sikring, hvor vi har mere end 40 års erfaring med sikringsløsninger til både private og erhverv – herunder detailhandlen.

Kontakt os i dag
Nordbro Reference Interview Bubble Blog Nordbro Reference Interview Bubble Blog

Dine, medarbejdernes og forsikringsselskabernes krav

Den bedste sikringsløsning lever op til alle krav, detailbranchen stiller:

  • Forsikringsselskabernes krav om sikringsniveau, der skal overholdes for at være dækket
  • Medarbejdernes krav om en sikker arbejdsplads og en viden om, hvordan sikringsløsningerne betjenes
  • Dine krav om en sikring, der fungerer, du har overblik over og som kan skaleres efter behov, uden du er bundet til dyre serviceaftaler

Sådan kan vi hjælpe dig

Før, under og efter. Hos DKTV Sikring er vi med dig hele vejen, og vi hjælper også hvis du allerede har en eksisterende løsning, der trænger til yderligere sikring. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Adgangskontrol I Flere Niveauer Til Detail

1. Adgangskontrol i flere niveauer

Nøgler kan blive væk, kopieres eller på anden måde udgøre en sikringsbrist. Med en automatisk adgangskontrol, med eksempelvis kodelås, højner du sikringsniveauet i ind- og udgange. En anden mulighed er en kombineret adgangskontrol-/nøgleløsning, som ikke behøver strøm for at virke. Derimod bliver der skabt en induktion inde i systemet.

Det betyder, at medarbejderne kan lukke et nøglerør op og derfra tage nøglen til butikken. På den måde bliver der naturligt skabt en log på, hvem der har åbnet nøglerøret, så skulle man være i tvivl om, hvem der sidst har været i røret, kan dette ses på loggen.

Videoovervågning Erhverv

2. Højteknologisk videoovervågning

Overvågning har en dokumenteret præventiv effekt mod svind, hærværk og vold. Hos DKTV Sikring kan vi rådgive dig, samt montere, installere og servicere den løsning, der passer netop til dig.

Og så er billedkvaliteten i HD-kvalitet, så optagelser – modsat mange analoge løsninger - kan bruges til dokumentation overfor politiet og forsikringsselskaber.

Tågesikring Sikkerhed For Erhverv

3. Anden tyverisikring

Alarm og tågekanon er to løsninger, der spiller perfekt sammen. Når alarmen bliver udløst, sørger tågekanonen for, at indbrudstyvene i løbet af få sekunder ikke kan se mere end få centimeter foran sig.

Tågen er helt uskadelig for mennesker og inventar, men den stresser tyvene og forhindrer dem i at se det, som de kom ind for at stjæle.

Ingen Binding På Erhvervsløsninger Med Sikring Overvågning Netværk

Ingen binding og professionel hjælp lige om hjørnet

Vi mener, at du skal være fri til selv at vælge. Derfor har vi hos DKTV Sikring ingen bindingsperioder, og vores priser er klare og gennemskuelige. Og selv om vores professionelle teknikere gerne vil servicere dine anlæg, så er det ikke et krav, at du tegner en serviceaftale. På samme måde skal alarmopkald ikke gå til navngivne kontrolcentraler.

DKTV Sikring har mange års erfaring og dækker hele landet. Uanset om du er på udkig efter rådgivning til den næste sikringsløsning, eller om du allerede nu er klar til at sikre dine butikker og medarbejdere, så er en af vores professionelle teknikere klar til at hjælpe dig.

Sikringsløsninger