Solceller Til Virksomheder Og Offentlige Solceller Til Virksomheder Og Offentlige Mobil

Invester i fremtiden med solceller

Spar på elregningen og styrk jeres grønne image

For mange virksomheder vil solcelleanlæg være en klog investering. Der vil væres store besparelser at hente på driftsomkostninger, samtidig med at strømforbruget dækkes af vedvarende energi.

Energi fra sol er en fremtidssikker løsning at tænke ind både i forbindelse med nybyggeri, men også på eksisterende bygninger f.eks. i forbindelse med tagrenovering. Tilbagebetalingstiden kort – cirka 7-10 år.

Solcelleanlæg bidrager også til at opfylde stigende krav til CO2-reduktion og energiooptimering af bygninger, og vil styrke jer i CSR-relaterede sammenhænge.

Kontakt os her
Solskin Over Danmark Solskin Over Danmark Mobil

Førende solcelleteknologi til konkurrencedygtige priser

DKTV leverer komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt af sortiment af solpaneler, invertere og batterier. Og vores kunder får fordel af erfarne rådgivere og installatører,  gode garantiforhold, høj leveringssikkerhed og 100% dansk support.

Sol Solpanel

Solcellepanel

Et solcellepanel måler typisk 100Bx166H. Antallet af solcellepaneler afhænger af jeres elforbrug og størrelse på tagflader.

Sol Inverter

Inverter

Omdanner solens energi til vekselstrøm, der kommer ud af stikkontakten. Alle solcelleanlæg bruger invertere. Det kan være en central inverter til typisk større anlæg eller mikroinverter til mindre.

Sol Batteri

Batteri

Har I brug for at kunne bruge strøm på andre tider af døgnet, end når energien produceres, kan det være klogt at investere i et batter til energi lagring. Batteriet fås som moduler, og kan skaleres efter behov og anlæggets størrelse.

Vi matcher alle typer behov

Ikke to virksomheder er ens. Der er store forskelle på behovet for kWh, samt forskellige forbrugsmønstre. Og hvad angår selve energiproduktionen, spiller tagkonstruktion og -hældning på jeres bygninger, samt placeringen i forhold til solen også en væsentlig rolle.

Det mest optimale er, når man selv forbruger det meste af den strøm, man selv producerer. Virksomheden behøver ikke nødvendigvis have et kæmpestort strømforbrug, før det kan betale sig. En kontorejendom, butik eller værksted har som regel et stort nok behov for strøm, til at det kan svare sig med solcelleanlæg,

Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe jer med at afdække lige præcis jeres behov, samt besigtigelse af jeres ejendom for undersøgelse af potentialet for energiproduktion.

Kontaktpersoner
Skruetrækker Montering Solcelle På Tag København Skruetrækker Montering Solcelle På Tag København Mobil

Spørgsmål og svar

Overvejer din virksomhed at investere i solceller? Få svar på alle dine spørgsmål ved at besøge vores FAQ-side om solceller bl.a. til virksomheder. Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål om solceller, så du kan træffe velinformerede beslutninger om at integrere grøn energi i din drift.

Vores mål er at give dig den nødvendige viden for at foretage en bæredygtig investering, så lad os guide din virksomhed mod en grønnere og mere energieffektiv fremtid.

Har du yderligere spørgsmål eller behov for skræddersyet rådgivning til din virksomhedsbehov? Kontakt vores eksperter, og lad os hjælpe dig med at realisere potentialet i solenergi.

Solceller FAQ-side
Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare
Hvad Koster Solceller Stort Anlæg B2b

Solcellepriser

Prisen på jeres solcelle anlæg afhænger af jeres forbrug og de rammer, I har at gøre godt med, for at kunne producere solenergi. Den afhænger også af typen af anlæg, samt om anlægget kræver en eventuel forstærkning af jeres tag.

Står I over for en tagudskiftning inden for de næste 10 år, er det oplagt at investere i solceller samtidig.

Lagring af sol til senere brug

Selvom Danmark er et køligt land, så vil I med vores effektive anlæg producere solcelleenergi året rundt. Energien produceres i dagtimerne, derfor er det også dér, det skal bruges. Overskydende el sendes retur til elnettetelnettet til en lav eller negativ pris. Derfor kan batteri være en god investering, hvis I gerne vil kunne bruge strømmen døgnet rundt. 

Ligesom med solceller kommer batterier i mange modeller. Vi hjælper jer med den rette løsning.

Kilde: https://www.tv2east.dk/tv-2/solrekord-slaaet-uhoert-og-ekstrem

 

Vi er med hele vejen

Solcelleanlæg er for de fleste en stor investering og en vigtig beslutning at skulle træffe. Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe jer hele vejen. Fra den indledende rådgivning, til besigtigelse af jeres bygninger og potentiale for energiproduktion, til et skræddersyet tilbud – samt til hele opsætningen af anlægget og den efterfølgende service.

Dktv Bil Foran Byggeplads I Værløse

Hvorfor vælge DKTV:

- Bredt sortiment af solceller, invertere og batterier

- Lokalt repræsenteret

- God garanti og leveringssikkerhed

- Konkurrencedygtige priser

- Kort tilbagebetalingstid og lang levetid

- Dansk support og vejledning.

Kontakt os her