Blogs & Cases

BLOG

Sol Over Ørestaden Royal Arena

BLOG: Vælg en fremtidssikker energikilde i din boligforening

Flere boligforeninger står i øjeblikket overfor at skulle skifte tag. Samtidigt vælger de at blive selvforsynende med solceller, og gør sig dermed uafhængige af et svingende energimarked.

CASE

Nicolinehus Hyperconnect Dgnb 2

CASE: DGNB og Nicolinehus

De fleste bygherrer har i dag fokus på, at deres byggeprojekter lever op til DGNB-certificeringen. Og det er med god grund. DGNB er en af verdens førende bæredygtighedscertificeringer for bygninger, og opnår du som bygherre en sådan certificering, så har du en garanti for at bæredygtighed er tænkt ind i alle aspekter af byggeprojektet.

BLOG

Hænder I Rent Vand

BLOG: Truslen mod forsyningssektoren i Danmark

Lige siden krigen i Ukraine har ændret vores verdensbillede, er der opstået et større fokus på sikringsmæssige tiltag i forsyningsbranchen. I Danmark skal vi nu i endnu højere grad end hidtil, forholde os til ulovlig påvirkning, sabotage og spionage fra statslige aktører.

CASE

Brøndbyparken Direktør Info

CASE: Det intelligente bolignetværk i Brøndbyparken

Brøndbyparken har for flere år siden valgt at etablere et intelligent bolignetværk. Løsningen hedder HyperConnect og er et beskyttet og sikret netværk, hvor man altid kan tilkoble flere services, i takt med at de kommer til.

CASE

Tryghed I Ellemarken Blog Preview

CASE: Tryghed hvor du bor

Boligafdelingen Ellemarken i Køge har tidligere haft udfordringer med ganske få beboere, og et større antal personer udefra, som skabte utryghed. Derfor iværksatte afdelingsbestyrelsen en række initiativer for at skabe mere tryghed i området. Et af dem var at opsætte nye overvågningskameraer.

CASE

GAB Case Tilkobler Ladekabel Til Bil

CASE: Få styr på processen, når I skal etablere ladestandere

Efterspørgslen på ladestandere har aldrig været større. Og mange vil derfor gerne vide, hvordan man igangsætter etablering af ladestandere i sin bolig- eller andelsforening. Derfor har vi spurgt driftschef Michael Rud fra Glostrup Andelsboligforening om, hvordan han har grebet den proces an.

BLOG

Phishing Cybersikkerhed Artikel Blog

BLOG: Hvordan beskytter man sin virksomhed mod Phishing?

I dag kan hackerne være så erfarne og dygtige, at det kan være svært for selv den skarpeste medarbejder at opdage, når man modtager en phishing-mail. Hidtil har phishing-mails været nemme at spotte pga. stavefejl og åbenlys utroværdigt sprog. Sådan er det ikke mere.

CASE

Hvordan Udvalgte I Ladeoperatør Til Ladestander

CASE: Det er vigtigt med et komplet, skudsikkert koncept fra start

Den almennyttige boligforening Engen i Rødovre har fået opsat ladestandere fra HomeCharge. Vi mødtes med en med Claus Ohlsson, der er formand i foreningen, og som har været primus motor på projektet, til en snak om, hvordan processen har været - fra A til Z.

CASE

Forening Nicolinehus Med Hyperconnect

CASE: Nicolinehus – byggeriet der kan alt!

Livet som beboer i Nicolinehus vil bære præg af, at de nyeste teknologier er tænkt ind i byggeriet fra start. Fx er der via parkeringskælderen trukket fibernet op til alle lejligheder. Et smart DAS-anlæg er installeret flere steder i ejendommen, og skal optimere og forbedre mobilsignalet i ejendommen.