Nordbro I København Har Hyperconnect Nordbro I København Har Hyperconnect

De unge stiller høje krav, også til deres boliger

Teknologi, bæredygtighed og digitale faciliteter er vigtige elementer, når unge skal vælge bolig.

Stærke netværk samler unge

De unge er kræsne forbrugere, og det gælder i høj grad også, når de skal vælge deres første bolig.

For de yngste danskere er netværk i lige så høj grad – eller mere – digitalt, som det er fysisk. De er født ind i en verden, hvor devices, teknologiske hjælpemidler og kommunikationsformer er en naturlig del af hverdagen.

Det ved vi hos DKTV, hvor vi som én af de få udbydere kan levere samlede netværksløsninger til boligforeninger – og i særlig grad kollegier og ungdomsboliger - over hele landet.

App-betjente faciliteter, intelligent overvågning, stærke WiFi-løsninger. Hvad der er nyt i dag, kan være forældet i morgen. Hos DKTV rykker vi os konstant i takt med den teknologiske udvikling – uanset hvor hurtigt det går. Vi ved nemlig, at det er afgørende, at vores produkter og løsninger imødekommer de teknologiske krav og brugernes behov.

Kollegiet, der samler digitalisering og byggeri

Nordbro Kollegiet er frontløber på mange punkter – også teknologisk.

Det intelligente netværk blev tænkt ind i byggeriet af kollegiet fra start, og det har både sparet Nordbro for tid, penge og administration, samtidig med at det har klare fordele for driften, beboerne og miljøet.

Løsningen i Nordbro
Nordbro Reference Interview Blog Nordbro Reference Interview Blog

Tænk netværket ind i byggeriet

Om det er ungdomsboliger under opførsel eller netværk til eksisterende byggeri, så kan vi hjælpe dig med at fremtidssikre boligernes netværk.

For os betyder en samlet løsning, at vi tager ansvar hele vejen. Lige fra installationen af de netværk, der matcher foreningens ønsker, muligheder og ikke mindst budgetter, og til den efterfølgende overvågning, support og vedligeholdelse.

Kontakt os her
Nordbro Reference Interview Bubble Blog Nordbro Reference Interview Bubble Blog
Telefoni I Boligforening

Bæredygtighed i fokus

De unge tager miljøet alvorligt. Det gør vi også. DKTV er ISO 14001 certificeret. Du kan læse mere om det og vores grønne tiltag her.

Vores miljøprofil

Sådan kan vi hjælpe dig

Hyperconnect Er Hverken Dyrt Eller Besværligt

1. HyperConnect: Netværket, der forbinder alle boliger

HyperConnect er det intelligente hjerte, der samler alle netværk i ét. Det betyder, at alle relevante services som f.eks. dørtelefon, internet, vaskeri og varme kan tilknyttes, overvåges og administreres på ét sted. Det gør det let for jer og giver jer tryghed for, at alle boligforeningens netværk fungerer. Og så er det hverken dyrt eller besværligt, for I kan tage ét skridt ad gangen – i jeres eget tempo

Alt om HyperConnect
Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

2. Ungdomsboligens serviceløsninger

Hos DKTV leverer vi mange af de enkeltservices, som dine beboere bruger:
  • Sikringsløsninger som videoovervågning, adgangskontrol, tyverialarmer, dørtelefoni
  • Bredbånd og WiFi-løsninger
  • Overvågning af vaskekældre, fælleslokaler eller andre områder, hvor der er behov

Om vores services
Få Personlig Hjælp Af En Installations Tekniker

3. Én leverandør og professionel hjælp lige om hjørnet

DKTV har 40 års erfaring og dækker hele landet. Uanset om du er på udkig efter rådgivning til den næste netværksløsning, eller om du allerede nu er klar til at fremtidssikre boligforeningen, så står én af vores professionelle teknikere klar til at hjælpe dig.

Kontakt os