Dktv Biler I Arbejde Fibergravning Bredbånd Tekniker I Job Dktv Biler I Arbejde Fibergravning Bredbånd Tekniker I Job Mobil

Hvem er DKTV?

Stærkere sammen

... Det er vores motto. Men hos DKTV er det ikke bare noget, vi siger.

Vores ca. 550 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere energieffektive grønne el- og sikringsløsninger, antenneanlæg, og fibernetværk. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.

DKTV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger.

Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.

Om vores virksomhed
Dktv Teknikerbil I Marken Dktv Teknikerbil I Marken Mobil

Her finder du os

DKTV er repræsenteret over hele landet med kontorer i både Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Vejle, Odense, Vordingborg og København.

Hold også øje med vores store flåde af biler og teknikere, som hver dag har travlt med at servicere vores kunder.

Se vores afdelinger
Kontakt Os Henvendelse Er Modtaget Kontakt Os Henvendelse Er Modtaget
Dktv Stærkere Sammen Banner

Når flere går sammen, får alle mere, end de kunne alene

Vi tror på, at når flere går sammen, får alle mere, end de kunne alene. Derfor er vores motto ’stærkere sammen’.

Dette gælder både i vores eget ’hus’ blandt vores medarbejdere, samt overfor vores kunder og samarbejdspartnere, der ofte er at finde blandt foreninger. Det gælder også i forhold til det samfund vi opererer i. Her støtter vi aktivt projekter, der netop udspringer af at skabe tryghed og gode fællesskaber.

Stærkere sammen

Bæredygtighed

Vi alle har et ansvar for at passe på vores miljø og klima. I DKTV arbejder vi hver dag med at reducere vores CO2 udledning i forhold til energi, transport, affald og digitale løsninger.

Sammen med resten af TDC Group har vi et fælles mål om at være 100 % CO2 neutrale i 2028.

Bæredygtighed
Sammen Med Vores Ejer TDC Group Vil Vi Være 100% CO2 Neutrale I 2028 Sammen Med Vores Ejer TDC Group Vil Vi Være 100% CO2 Neutrale I 2028 Resp

Gør karriere hos os!

Vi er altid på jagt efter engagerede, dygtige og fællesskabs-orienterede kollegaer, som kan relatere til vores leveregler: Gør det ordentligt | Gør det nemt | Gør det sammen.  

Hos os bliver du en del af et spændende miljø, hvor der er plads til personlig udvikling og mulighed for at udfolde dine kompetencer på bedste vis - til gavn for os, dig selv og vores kunder. 

Se alle jobs her
Dktv Tekniker Installationsarbejde Dktv Tekniker Installationsarbejde Mobil
Nyheder Hos Dansk Kabel Tv

Nyheder & Presse

Vi udkommer løbende med nyheder og artikler. Hold dig orienteret på vores sociale medier eller her på siden. Du er også velkommen til at downloade vores logo og billeder til brug i relevante sammenhænge. 

Se nyheder